Saavutettavuusseloste

Saavutettavuusseloste

Haluamme, että jokainen tämän sivuston kävijä tuntee olevansa tervetullut ja käyttökokemus rikastuttaa sinua. Pyrimme aktiivisesti parantamaan verkkosivustomme saatavuutta ja käytettävyyttä.

Kirjaston verkkosivuston saavutettavuus

Studium Catholicum on vastuussa tästä verkkosivustosta. Tavoitteemme on,  että mahdollisimman moni voi käyttää tätä verkkosivustoa.

Tässä kerrotaan siitä, miten noudatamme digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annettuja lakeja ja tunnettuihin saavutettavuusongelmiin liittyviä standardeja sekä siitä, miten voit ilmoittaa ongelmista meille, jotta voimme korjata ne.

 

Kuinka saavutettava verkkosivusto on?

Verkkosivusto noudattaa suurelta osin asiaankuuluvia lakeja ja standardeja, mutta olemme tietoisia tietyistä puutteista.

 

Mitä voit tehdä, jos et pysty käyttämään verkkosivuston joitakin osia?

Jos tarvitset sivustolta www.studium.fi sisältöä, joka ei ole saavutettavissasi mutta joka ei kuulu mihinkään alla kuvattuun soveltamisalaan, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen [kirjasto@studium.fi] tai soittaa meille numeroon 09 6120 6711.

Verkkosivuston saavutettavuusongelmista ilmoittaminen

Teemme jatkuvasti parhaamme parantaaksemme verkkosivuston saavutettavuutta. Jos havaitset ongelmia, joita ei ole kuvailtu tällä sivulla, pyydämme sinua täyttämään lomakkeen ja ilmoittamaan meille ongelmasta.

 

Sélecteur de langues